Dr Rózsa Gabriella

Állatorvosi diplomámat 2017-ben szereztem. Már egyetemi évek alatt körvonalazódott bennem, hogy kisállatgyógyászaton belül kutyák és macskák belgyógyászatával, bőrgyógyászatával és szemészetével fogok foglalkozni. 

Diplomaszerzést követően Dél-pest egyik nagy forgalmú állat kórházában volt szerencsém tapasztalatot gyűjteni, ahol nagyrészt már az érdeklődési területeimnek megfelelően tudtam végezni a diagnosztikai és gyógyító tevékenységet.

A DélBudaVet megalapításával óriási álmunk teljesült, egyúttal a rendelő fejlesztésével kapcsolatosan folyamatosan újabb és újabb célkitűzések születnek meg fejünkben. 

Munkavégzésem legfőbb motivációja a gondolkodást igénylő, komplexebb esetek felgöngyölítése, a megszerzett információk segítségével a biztos diagnózis felállítása és az arra alapozott hatékony és korszerű terápia megválasztása . 

A diplomaszerzést követően tagja lettem a Kisállat Szemészeti Egyesületnek és a Magyar Bőrgyógyász Állatorvosok Egyesületének egyaránt. Havonta részt veszek Journal Clubokon, valamint tagja vagyok szemészeti és bőrgyógyászati témájú állatorvosi kommunikációs csatornáknak, ahol az adott terület legújabb tudományos kutatásainak eredményei kerülnek megvitatásra, valamint lehetőség nyílik közös esetmegbeszélésekre és konzultációra is.